Professionele Coaching en
Ondersteuning bij
Persoonlijke ontwikkeling

POP Coaching

Missie

‘Iemand een leider laten zijn van zijn of haar eigen leven, waarna hij of zij weer de wereld kan betekenen voor een ander’.

Coachen van mensen, het beste uit iemand halen, daar krijg ik energie van. Dat is de reden geweest om juist in deze tijd te starten als ‘Paardencoach’.

Paarden helpen je

Paarden spelen al vanaf mijn vijfde jaar een belangrijke rol in mijn leven en vormen een rode draad.

Jaren geleden heb ik zelf een periode meegemaakt waarin ik in een korte tijd veel tegenslagen te voortduren kreeg. Ik verloor mijn zelfvertrouwen en kracht om hier uit te komen. Mijn enige houvast in die tijd was mijn paard Varithy. Zij heeft me er weer bovenop geholpen. Ik kon mijn verdriet kwijt en zij gaf mij het vertrouwen en de ruimte om mezelf weer terug te vinden. Varithy gaf me wat ik nodig had en liet me inzien wat ik in me had. Ik kreeg weer zelfvertrouwen en werd sterker. Nu nog word ik zelf in het dagelijks leven regelmatig gespiegeld door mijn eigen paarden en zet mij met beide benen op de grond.

Mensen coachen

Als paardencoach zet ik mijn persoonlijke kwaliteiten en coachingsvaardigheden samen met het paard in om mensen te ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Dit doe ik door ze dicht bij hun gevoel te brengen en weer in balans te laten komen. De samenwerking met mijn paarden is een positieve en creatieve manier om op zoek te gaan naar hun kwaliteiten en deze zo verrassend mogelijk neer te zetten. Vanuit innerlijke kracht kan iemand zaken weer oppakken en de juiste stappen zetten die nodig zijn om jezelf en de wereld om je heen te verbeteren.

 

Voor jou

Als je wil dat hetgene wat je denkt, zegt en voelt op een lijn ligt.

Voor teams

Met z’n allen op pad, zodat je elkaar op een andere manier leert kennen, waarderen en respecteren.

POP Coaching

POP Coaching ondersteunt en begeleidt jou
individueel of in groepsverband.

Deel deze pagina:

POP-up's

Gras groeit

'Gras groeit niet harder door er aan te trekken, maar door het water, liefde en aandacht te geven.'

Referenties

Start met zelfvertrouwen

'We hebben de oefening met Sandra als zeer confronterend en waardevol ervaren'. 

Direct Contact

Bel of mail!

'Iemand een leider laten zijn van zijn of haar eigen leven, waarna hij of zij weer de wereld kan betekenen voor een ander’, dat is mijn missie.  

 

POP Coaching    •    Sandra Pop    •    Benedenheulseweg 3    •    2821 LR  Stolwijk    •    06 51598517    •      info@sandrapop.nl

 

© 2014 POP Coaching | design: KPHW